top of page

Opvang Buitengewoon

STICHTING KINDEROPVANG ECHT-SUSTEREN EN MAASGOUW (SKEM)

Peuteropvang in BS Maria Goretti voor kinderen tussen 2 - 4  jaar
Spelend leren als voorbereiding op de basisschool.

Peutergroep buitengewoon is een uitermate geschikte locatie voor ouders die op zoek zijn naar een aanbodgericht peuterprogramma. Elke maandag-, dinsdag- en donderdagochtend van 8.30 tot 12.00 uur bieden onze gekwalificeerde pedagogisch medewerkers speciale peuteractiviteiten aan. Zo wordt uw peuter op een speelse wijze voorbereid op de schooltijd op basisschool Maria Goretti. Wij werken samen met de leerkrachten van de basisschool om de doorgaande ontwikkelingslijn van peuter naar kleuter te waarborgen.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de Peutergroep. Onze pedagogisch medewerkers laten u graag zien hoe wij werken.

Kijk voor meer informatie of voor het digitale inschrijfformulier op onze website: www.kinderopvangecht.nl  U kunt ook contact opnemen met onze medewerkers van de afdeling sales, op telefoonnummer 0475-337049 of via info@krmd.nl.

Voor- en naschoolse opvang

Bent u op zoek naar een kleinschalige opvang met vaste gezichten in het eigen dorp? In de basisschool met prachtige faciliteiten van het nieuwe belevingspark, het nieuwe schoolplein en de vernieuwde speeltuin is deze kinderopvang zeker buitengewoon te noemen. Op maandag, dinsdag en donderdag is er naast de peuteropvang ook de mogelijkheid tot voor - en naschoolse opvang. De voorschoolse opvang is van 7.00u tot 8.15u. Opvang na school is mogelijk tot 18.30u.

BSO BuitenGewoon
Kantstraat 1
6111 AH St Joost
LRK: 579952848
06-40758109
echtsusteren@krmd.nl

Logo BS Maria Goretti.tif
bottom of page