top of page

Geiteclub Iris 2

Ontstaan

De Geiteclub Iris 2 is opgericht op 16 maart 1990 in café-geitestal ‘t Heukske. De vereniging heeft zich ontwikkeld tot een Lionsclub voor gewone mensen waarbij lol maken zeer hoog in het vaandel staat.

Dit alles is mede te danken aan een bestuur dat oog heeft voor de wensen van de leden. Een achttal evenementen worden jaarlijks georganiseerd. Schenkingen voor goede doelen zijn helaas schaars geworden door sterk teruglopende inkomsten. Men kan zich geen bokkensprongen meer permitteren. Meer lachen en minder mekkeren is het motto van deze club waar Humor, Plezier en Vriendschap nog met hoofdletters worden geschreven. Even aandacht voor Hare Majesteit zelf. Iris heeft een eigen landgoed met een prachtige geitenbungalow. Het is de stichting Limburgs Landschap die dit mogelijk heeft gemaakt. De tegenprestatie is natuurbeheer in de vorm van ijverig grazen. Iedere maand worden de leden geacht om een bezoekje te brengen aan het landgoed achter Schrevenhof.

De leden van de Geiteclub zijn bij festiviteiten te herkennen aan: witte klompen, geitenwollen sokken, een wit poloshirt met het embleem van de Geiteclub en een rode zakdoek om de nek die met een klein houten klompje bij elkaar wordt gehouden.

 

Contact

Contactpersoon: Ton Vos Van Baexenstraat 4, 6102 EJ Echt 0475-483976

  • Facebook
Logo geiteclub Iris II.jpg
bottom of page