top of page

Buurtvereniging Put 6

Ontstaan

De buurtvereniging Put 6 is op 1 januari 1964 opgericht. Het doel was en is nog steeds om met de buurt gezamenlijk iets te ondernemen en met elkaar in contact te komen. Elkaar een beetje beter leren kennen. Zeker voor “nieuwe” bewoners van de buurt een uitgelezen kans om in een leuke ontspannen sfeer kennis te maken met medebewoners in zijn/haar buurt.

 

Informatie over de vereniging

Onze buurtvereniging bestaat uit leden die allemaal in “Put 6” wonen. Put 6 omvat de volgende straten; Sint Joosterbaan, Sint Joosterzijweg, Rijksweg Noord, Plevitsstraat, Strumenkampstraat, Wijerstraat, Caulitenstraat, Kloosteveldstraat en als uitzondering 1 huis op de Kantstraat. Elk huishouden op een van deze straten, kan lid worden van onze vereniging. Alle nieuwe bewoners (voor zover wij dat weten) worden door ons bestuur benaderd om lid te worden.

Wat doen wij zoal als Put 6?

Gedurende het jaar organiseren we verschillende activiteiten voor onze leden. Zo hebben we een wandeltocht, de fietstocht, de jaarlijkse feestavond en rond de kersttijd een goed bezochte workshop. Speciaal voor de jeugd is er een vakantie activiteit en voor de allerkleinsten Sinterklaas. Met de Kerst krijgen onze 65+ leden een kleine attentie thuis gebracht. Verder besteden we, in overleg met betreffende leden, aandacht aan bepaalde jubilea.

Voor indrukken van onze activiteiten kun je ook op Facebook kijken (zoek op Buurtvereniging Put 6).

 

Leden en lidmaatschap

Buurtvereniging Put 6 heeft meer dan de 100 leden. De contributie is per huishouden. Een gezin betaalt € 22,50 per jaar en een 1 persoons huishouden € 12,50. Per activiteit wordt er gekeken wat de eigen bijdrage zal zijn. Tevens kun je via Put 6 meedoen met de Lotto. Voor €26,- mag je zelf een (nog vrij) nummer kiezen.

 

Contact

Secretaris is Mariet Katzenbauer

  • Facebook
Logo%20Put%206_edited.jpg
bottom of page