top of page

Fanfare St. Judocus

Ontstaan

Fanfare St. Judocus St. Joost is opgericht in 1952. Het is een dorpsfanfare en telt op dit moment ongeveer 80 leden, waarvan 50 muzikanten in het grote orkest of jeugdorkest.

 

Informatie over de vereniging

De fanfare speelt een actieve rol in het dorpsleven en is steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. Jaarlijks nemen we deel aan onder andere de carnavalsoptocht, Koningsdag, de St. Maarten optocht en de intocht van Sinterklaas. Ook organiseren we concerten of nemen hieraan deel, zoals het Nieuwjaarsconcert met alle St. Jooster muziekverenigingen. Dit Nieuwjaarsconcert vindt plaats op de eerste zaterdag in het nieuwe jaar.

 

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Daarom wordt er veel aandacht en tijd besteed aan de jeugd en hun opleiding. Naast de muziekopleiding speelt de jeugd op vrijdagavond in de jeugdfanfare. Enkele keren per jaar nemen zij deel aan een concert. Ook verzorgen zij de voorstellingsmis van de communicantjes en de gezinsmis op kerstavond.

Vanaf november 2018 is Harrie Broun dirigent. Voor de jeugdfanfare is dit Evelyn Dirix sinds november 2015. Sinds 15 mei 2009 is politica Ria Oomen beschermvrouw van Fanfare St. Judocus St. Joost.

 

Contactgegevens

Kom vrijblijvend eens kijken naar een activiteit of repetitie op vrijdagavond. Ook zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers! Bijvoorbeeld voor het oud papier ophalen, kienen of de jaarlijkse rommelmarkt.

 

Meer informatie of lid/vrijwilliger(s) worden

Contactpersoon: Jo Verheesen (voorzitter) 0475-485487 of 06-34034515

  • Facebook
logo Fanfare St. Judocus.jpg
bottom of page