top of page

Zondag 26 maart: Voorjaarsbrunch en matinee

Elke laatste zondag van maart organiseert Stichting Gemeenschapsbelangen Sint Joost de jaarlijkse voorjaarsbrunch met aansluitend de matinee in ’t Patronaat. Dus deze keer op zondag 26 maart.


Brunch om 11.30 uur

Ook deze keer wordt weer een heerlijke brunch verzorgd door Boerderijwinkel Lizette. Voor de brunch dien je je tijdig aan te melden. De deelnemersbijdrage houden we bewust laag en bedraagt slechts 8,50 euro per persoon; tot en met 12 jaar halve prijs. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 20 maart per mail (brunch@patronaatsintjoas.nl) of telefonisch bij Adrie Rohs (06-30626920). Het zijn aangewezen gereserveerde plaatsen. Geef aan als je met een groep samen wilt zitten. De kaarten kunnen op zaterdag 25 maart tussen 14.00 en 15.30 uur in ’t Patronaat worden afgehaald en betaald.

Aansluitend op de brunch start om 14.00 uur de gezellige matinee tot ongeveer 17.00 uur.


Het programma

We zorgen weer voor een zeer gevarieerd programma met voor elk wat wils. Jon Roumen, DJ Bart en Theikes Sound zorgen voor de muzikale omlijsting. Daarbij twee kolderieke optredens van de Jatsprieje uit Nieuwstadt, die ook vorig jaar bij ons te gast waren. De drie dames hebben besloten om na 27 jaar een punt achter hun glansrijke carrière te zetten. Wij zijn blij dat hun allerlaatste optreden bij ons in Sint Joost mag plaatsvinden.

Daarnaast zal ook de senioren dansgroep uit Sint Joost deze keer niet ontbreken!


De entree voor de matinee is gratis!
bottom of page