2e scootmobieltocht vanuit St. Joost door Echt-Susteren.

Op vrijdag 1 oktober a.s. wordt door Stichting Gemeenschapsbelangen St. Joost, in het kader van “Sint Joas Broesj”, de 2e scootmobieltocht door Echt-Susteren gehouden. Gezien de vele positieve reacties na de vorige tocht is besloten dit jaar nog een tweede tocht te organiseren.


Gestart wordt op vrijdag 1 oktober om 13.30 uur in het Patronaat, Caulitenstraat 6 te St. Joost (naast de kerk). Na een welkomstwoord met koffie/thee en cake wordt een tocht van max. 17 km gehouden met een tussenstop. Dit keer gaat de tocht door een ander deel van de gemeente. Ook zijn er weer voldoende verkeersregelaars aanwezig om de tocht zo veilig mogelijk te laten verlopen. Omstreeks 16.30 uur zijn we weer terug bij het Patronaat. Iedereen die zelfstandig een scootmobiel kan rijden is welkom. Leeftijd, woonplaats of iets dergelijks is niet van belang. Wel een volle accu die deze tocht van maximaal 17 km aankan (plus de reis naar het Patronaat en terug naar huis). Graag een veiligheidshesje op de achterleuning.


Er zijn ook deze keer geen kosten aan de tocht verbonden!


In verband met de organisatie is aanmelden nodig bij joverheesen@hotmail.com / telefoon 06-34034515 / 0475-485487. Daar kan men ook terecht voor meer informatie.