Concert Mannenkoor De Wiejerdzangers 25 juni 2022


Eindelijk, we kunnen weer!!! Na ruim 1,5 jaar in een muzikale pauzestand te hebben gestaan, zowel qua repetities als qua muzikale optredens, vanwege die vermaledijde corona, is nu het moment aangebroken dat MK de Wiejerdzangers zich weer aan het publiek kan laten zien, maar vooral laten horen.

Op zaterdag 25 juni gaat dat gebeuren in t Patronaat in St. Joost.Het concert begint om 19.30 uur, maar de zaal is open vanaf 19.00 uur.

Ruim 3 maanden hebben de Wiejerdzangers wekelijks flink gerepeteerd om de zangstemmen weer op niveau te krijgen met nieuw en bekend repertoire. We denken en hopen dat dit gelukt is. We willen graag aan de inwoners van St. Joost laten horen dat we nog altijd met veel plezier en passie een goede zangprestatie kunnen leveren.

Natuurlijk zijn ook liefhebbers van mannenkoorzang uit de wijde omgeving van harte welkom bij dit eerste concert.

Dit concert is geen traditionele korenavond, zoals u dat van ons in de afgelopen jaren van ons gewend bent. Bij het concert op 25 juni zijn er geen gastoptredens. Ons concert zal bestaan uit 2 gedeelten. Tussen deze optredens zal er een pauze zijn en in die pauze zal er een korte ceremonie plaatsvinden, waarbij we eindelijk onze 4 jubilarissen in het zonnetje kunnen zetten.

Het concert op 25 juni biedt iedereen de gelegenheid elkaar weer eens in een gemoedelijke sfeer te ontmoeten en te genieten van de koorzang van MK de Wiejerdzangers.

We zien u graag in grote getale op zaterdag 25 juni 2022 in het Patronaat St. Joost, vanaf 19.00 uur, en kijken er naar uit u te ontmoeten. Tot dan.


Vriendelijke zangersgroeten

Mannenkoor de Wiejerdzangers St. Joost